Krievijas elites aktieri ar striptīzu atgriežas Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2.jūnijā uz Dailes teātra skatuves STARconcert piedāvā ilggadējo hitu, kā bezdarbnieki metālkausētāji apguva striptīza mākslu, - «LADIE’S NIGHT».

Izrāde «LADIE’S NIGHT», kuras pirmizrāde notika Maskavā 2002.gada oktobrī, līdz pat šai dienai ir

viena no pieprasītākajām un ienesīgākajām izrādēm.

Stāsts par bezdarbniekiem metalurgiem, kuri bezizejas situācijā nolemj kļūt par striptīza dejotājiem, krievu teātra un kino zvaigžņu izpildījumā vienmēr savāc pārpildītas zāles.

Rīgā uz Dailes teātra skatuves iznāks skatītāju iemīļotie aktieri Goša Kucenko, Pjotrs Krasilovs, Pavels Sborščikovs, Jekaterina Durova, Geotgijs Martirosjans, Evklids Kjurdzidis, Vjačeslavs Razbegajevs un Valērijs Jarjomenko.

Kur tad slēpjas «teātra huļigānu» panākumi, kas tik ļoti atšķiras no klasiskajiem teātriem? Droši vien, pateicoties čili piparu asumā esošajiem jokiem (starp citu, lielākā daļa joku tika īpaši pārrakstīta tieši mūsu skatītājam), zvaigžņotā aktieru sastāva dēļ, kas šajos gados ir lieliski saspēlējušies, spožā šova dēļ, un, protams, ar profesionāli izrādīto vīriešu striptīzu dzirkstošajā izrādes finālā.

Uz izrādi «LADIE’S NIGT. TIKAI SIEViETĒM» nāk ne tikai teatrāļi ar labu humora izjūtu, bet arī tie, kas teātra mākslu uzskata par pagātnes paliekām un teātrī parasti savu kāju nesper. Uz izrādi «LADIE’S NIGHT» nāk tie, kuri spēj par sevi pasmaidīt pat grūtā brīdī – jo stāsts par neveiksmīgajiem bez darba palikušajiem metalurgiem ir tieši par to, kā pacelties, kad tu esi galīgā bedrē, kā tikt vaļā no stereotipiem un pārvarēt bailes, kā atkal sākt priecāties par dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu