«Labākais cilvēks Tahkurannā» un «Nacionālais attīstības plāns» pēdējo reizi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dirty Deal Teatro aprīlī divas skatītāju iemīļotas izrādes tiks spēlētas pēdējo reizi 2013./2014. gada teātra sezonā. Tās ir – «Nacionālais attīstības plāns» 2. aprīlī plkst. 19:00 un «Labākais cilvēks Tahkurannā» 19. aprīlī plkst. 19:00, kuru autori šobrīd arī veido jaunas izrādes Dirty Deal Teatro.

Izrāde «Nacionālais attīstības plāns» ir izrāde par 68 lapas garu dokumentu, kuru īstenojot Latvijas iedzīvotāji pēc septiņiem gadiem būs divreiz turīgāki, izglītotāki un laimīgāki. Kopš savas pirmizrādes 2012. gada decembrī ir bijusi viesizrādēs gan Latvijas pilsētās, gan ārzemēs, un izrāde 2. aprīlī būs četrdesmit piektā tās mūžā. Izrādi veidojuši dramaturgs Jānis Balodis, režisors Valters Sīlis un scenogrāfs Uģis Bērziņš. Savukārt šobrīd Jānis Balodis un Valters Sīlis kopā strādā jaunā projektā – «Kultūras fantoms» –, kur komandā ir arī režisors Kārlis Krūmiņš un māksliniece Ieva Kauliņa. «Kultūras fantomu» veidojot, mākslinieki sev uzdod jautājumus par Latvijas kultūras kanona jēgu un nozīmību Latvijas iedzīvotāju dzīvē un kultūras dzīvē.

Foto: publicitātes

Andra Kalnozola romantiskā igauņu komēdija «Labākais cilvēks Tahkurannā» pēdējo izrādi šajā sezonā piedzīvos 19. aprīlī. Galvenajā lomā Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts. Šajā izrādē viņš ir Madis Suvisilds, sevī un Igaunijā apmaldījies students. Izrādē piedalās arī Lienīte Osipova, Edgars Kaufelds un Jurģis Spulenieks. Režisors un dramaturgs Andris Kalnozols, Ivars Krasts un Jurģis Spulenieks sastopami arī visjaunākajā Dirty Deal Teatro izrādē – «Mazie jautājumi», kas pirmizrādi piedzīvos 24. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu