Intrigas teātrī: Zeltiņas «Milēdiju» izņems no repertuāra (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gunārs Janaitis

Jau sezonas beigās, 29. maijā, no Dailes teātra repertuāra tiks izņemta izrāde «Milēdija» - gandrīz komēdija pēc Aleksandra Dimā romāna «Trīs musketieri» motīviem, ar kuru populārā pašmāju aktrise Agnese Zeltiņa pēc vairāku gadu pārtraukuma bija atgriezusies uz lielās teātra skatuves. Kā vēsta bulvārpreses izdevumi, iemesls šādai rīcībai ir sliktās atsauksmes par izrādi. Vai arī jūs tā domājat?

Kā vienmēr, ekscentrisku risinājumu tradicionālam stāstam radījis režisors Dž.Dž.Džilindžers, izpelnoties teātra kritiķu neizpratni.

Gan LTV, gan sociālajos tīklos par izrādi kritiski izteikušies vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki. Arī kritiķi Silvija Radzobe un Henrieta Verhoustinska.

«Trīs musketieri» ir stāsts par jauniem cilvēkiem, kas patīk jauniem cilvēkiem. Patīk tāpēc, ka visu notikumu centrā ir sieviete – neizsakāmi pievilcīga, gudra, jutekliska, neparedzama. Viņas mīlestība sola debesu svētlaimi, taču tā var būt arī nāvējoša – un dažreiz vienlaicīgi.

Lēdijas Vinteres lomā - Agnese Zeltiņa. Pārējās lomas atveido Ģirts Ķesteris (Kardināls Rišeljē), Juris Žagars (Bekingemas hercogs), Gints Grāvelis (D'Artanjans), Lauris Dzelzītis (Atoss), Aldis Siliņš (Portoss), Intars Rešetins (Aramiss), Dārta Daneviča (Konstance Bonasjē), Ieva Segliņa (Ketija), Gints Andžāns (Feltons / Kardināla gvards), Juris Kalniņš (Lords Vinters), Lilita Ozoliņa (Žanna de Breja), Lauris Subatnieks (Rošfors), Marīna Janaus (Klostera priekšniece), Dainis Grūbe (Patriks / Kardināla gvards), Pēteris Gaudiņš (Žaks Mazels / Vecākais gvards), Mārtiņš Počs (Kalps / Kardināla gvards), Rita Bērziņa (Krodziniece), kā arī Markuss Rodrigo Rozentāls Mordona lomā.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu