Rīgas «Dinamo» hokejisti piedalīsies Singajevskas izvadīšanā (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» spēlētāji piedalīsies izcilās latviešu aktrises Veras Āboliņas-Singajevskas izvadīšanā, kas notiks piektdien, 2.maijā, no plkst. 11.30 līdz 13.30 Jaunā Rīgas teātra Lielajā zālē un pēc tam plkst. 14.30 Pirmajos Meža kapos, apstiprināja klubā.

Singajevska iepriekš nav slēpusi savu patiku pret hokeju un bijusi liela «Dinamo» komandas līdzjutēja, arī klātienē apmeklējot kluba spēles. Tāpat 2012.gadā, pateicoties kluba un līdzjutēju atbalstam, tika izdota Singajevskas atmiņu stāstu grāmata «Mans mūžs».

«Es gribētu, lai mani nes «Dinamo» puiši, un tad, kad jau zārciņu laistu iekšā, uz vāka grieztos propellers,» reiz izteikusies aktrise.

Pašlaik gan lielākā daļas Rīgas kluba spēlētāju ir aizņemti Latvijas izlases treniņos un izvadīšanas laikā atradīsies pārbaudes turnīrā Bratislavā, tāpēc konkrētākas atvadīšanās un izvadīšanas aprises nav publiski zināmas.

Jau ziņots, ka Singajevska mūžībā aizgāja sestdien, 26.aprīlī, nesagaidot savu 91. dzimšanas dienu, kas viņai būtu 28.aprīlī.

Vispopulārākā aktrises loma bija zviedru bērnu grāmatu autores Astrīdas Lindgrēnas radītais tēls Karlsons.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu