«Dirty Deal Teatro» turpina aktīvu darbību arī vasarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Arī vasaras mēnešos nevalstiskais teātris «Dirty Deal Teatro» piedāvā plašu pasākumu klāstu. Jūlijā un augustā vairākas izrādes dosies izbraukumos ārpus Rīgas, bet jau augusta sākumā ar festivālu «Dirty Drama» tiks atklāta teātra jaunā sezona. Skatītājiem būs iespēja arī apmeklēt izrādes «Mārupīte», «Mazie jautājumi» un «Dienas varonis».

Šo sestdien, 19.jūlijā, festivāla «Positivus» KDi Dabas skatuvi ieņems «Dienas varonis» - viena no gada spilgtākajām «Dirty Deal Teatro» izrādēm. Tās autors un režisors Ģirts Šolis par darbu šajā izrādē ir nominēts «Spēlmaņu nakts» balvai kategorijā «Gada sasniegums oriģināldramaturģijā».

10.augustā teātra radošā komanda viesosies Valmierā - starptautiskā teātra festivāla «NoMadI» ietvaros tiks spēlētas izrādes «Mazie jautājumi» un «Baltā grāmata». Savukārt Cēsu iedzīvotājiem 15.augustā kultūras terasē «Zaļa zāle» būs iespēja novērtēt izrādi-lekciju «Nacionālais attīstības plāns».

Teātra jaunā sezona tiks atklāta ar festivālu «Dirty Drama», kas norisināsies no 4.augusta līdz 7.augustam dažādās vietās pilsētvidē un Līksnas ielas 26 pagalmā. Festivāla programmu veidos darbnīcas, kurās Latvijas jaunie teātra profesionāļi meklēs iespējas, kā radošumu apvienot ar sociālu aktīvismu. Publikas novērtējumam tiks piedāvātas darbnīcās tapušās izrādes un performances, kā arī izglītojošas lekcijas un citi pasākumi. Ieeja visos «Dirty Drama» pasākumos būs bez maksas.

16.augustā un 17.augustā skatītājiem būs iespēja piedzīvot muzikālo izrādi-pārgājienu «Mārupīte». Tajā piedalās režisors Valters Sīlis, aktrise un režisore Inga Tropa, «Dirty Deal Teatro» dramaturgs Jānis Balodis, komponists un mūzikas žurnālists Edgars Raginskis. Kopā ar viņiem skatītāji dosies aizraujošā pastaigā no Māras dīķa gar Mārupīti. 24. un 25. augustā tiks spēlēta režisora un dramaturga Andra Kalnozola izrāde «Mazie jautājumi», kas veidota kā savdabīgs grupu terapijas seanss. Savukārt 27. un 28. augustā teātra apmeklētāji tiek gaidīti uz melno komēdiju ar cilvēkiem un lellēm «Dienas varonis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu