Pilsdrupu estrādē būs skatāma izrāde «Būcenītis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: valmiera.lv

31. jūlijā plkst. 19.00 Valmieras pilsdrupu estrādē būs skatāma Vecsaules amatierteātra izrāde «Būcenītis», režisore - Gunta Siliņa.

Dramaturģe, lugas autore Anita Grīniece stāsta: «Pasaule ir pārāk brīnumaina, lai par to klusētu. Un pat klusumā skan vārdi. Atliek tos vien uzlikt uz papīra. Katrs šos vārdus lasīs citādāk, katrs atcerēsies kaut ko citu un katrs vēlēsies kaut ko citu. Tāda taču ir dzīve, kurā arī mēs katrs esam citādāki, un nav tādas vienīgās mērauklas, ar kuru mūsu mūžu izmērīt - vai tas ir labs vai atkal slikts. Nav! Bet katrs mūžs taču ir tā vērts, lai to pieminētu. Noteikti!»

«Būcenītis» ir stāsts par Zaru slotu, Istabas slotu, Grīdas lupatu, Pastu, Beržamo birsti, Kasti, Pulveri, Spaini un Plastmasas spaini - varoņiem, kuri skatītājiem parādīsies ar ļoti dažādiem raksturiem, atšķirīgu dzīves pieredzi, noslēpumiem un sapņiem. Taču visus stāsta varoņus vieno vēlme būt saprastiem, mīlētiem un laimīgiem.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Lietus gadījumā izrāde notiks Valmieras Kultūras centrā Rīgas ielā 10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu