Improvizācijas izrāde ar iesaistīšanos «Brāļi un māsas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20. un 24. septembrī plkst. 17:00 Kalnciema kvartālā notiks nebijusi izrāde «Brāļi un māsas» Vara Piņķa režijā. Vai savstarpēja cieņa un Bībeliska brālība mūsdienās ir utopija?

Izrāde ir vēlme noskaidrot mūsu sabiedrības tolerances un cieņas robežas, piesaucot 20. gadsimta lielās utopijas - komunismu un hipiju laiku, kā arī mūsdienu altruisma iedabu.
«Brāļi un māsas» ir starpžanru izrāde - ar improvizācijas, reālas diskusijas un iestudēta teatrāla vēstījuma elementiem.

Izrāde ir provokatīvs kopīgas domāšanas seanss.

Režisors: Varis Piņķis.
Izrādē piedalās: Klāvs Mellis, Ance Strazda, Reinis Boters, Jēkabs Nīmanis, Varis Piņķis.
Ieeja pasākumā bez maksas.

Līdz 24.septembrim Kalnciema kvartālā festivāla «Survival Kit» ietvaros norisinās pasākumu programma «Ko darīt ar fantāziju?», kas tiek mērķtiecīgi virzīta sabiedrības ideālu izpētes virzienā, pievēršoties nevis tās kopumam, bet katra indivīda personiskajai pašizziņai. Apmeklētāji tiek aicināti paši domāt, fantazēt, izjust, līdzdarboties un izsapņot jaunās, katra indivīda personiskās utopiskās vietas ontoloģiju.

Norises vieta: Kalnciema kvartāls, Kalnciema iela 35, Rīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu