Spīķeru kvartālā norisināsies «Improvizācijas gadatirgus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26.septembrī plkst.15.00 Spīķeru kvartālā Jauniešu mēneša ietvaros norisināsies improvizācijas teātra žanram veltīts pasākums «Improvizācijas gadatirgus». Spīķeru kvartālā pulcēsies Latvijas labākie improvizācijas teātri, tiks rādītas improvizācijas teātra izrādes, notiks meistarklases, darbosies improvizācijas teātra darbnīcas, notiks tikšanās ar improvizatoriem, sarunas par improvizāciju, improvizācijas teātra tehniku paraugdemonstrējumi un individuālas nodarbības.

Spīķeru kvartālā ar priekšnesumiem un izrādēm uzstāsies «Karaliskais improvizācijas teātris», «Rīgas improvizācijas teātris», radošā apvienība «Spiediens», improvizācijas teātris «Art’i’šok» un labāko improvizācijas teātra aktieru šovs «Improv Stars».

«Improvizācijas gadatirgus» iepazīstinās jauniešus ar improvizācijas teātra žanru, dos iespēju satikt vienuviet Latvijas labākos improvizācijas teātra meistarus un lielākās teātra trupas, piedāvās atraktīvā veidā iesaistīties pasākuma aktivitātēs, dos iespēju jauniešiem piedalīties, izmēģināt spēkus improvizācijā un veicinās interesi par šo daudzveidīgo un personību attīstošo teātra žanru.

Jau par tradīciju kļuvušais Jauniešu mēnesis Rīgā, šogad jau devīto reizi aicinās jauniešus uz dažādām aktivitātēm un pasākumiem, kas orientēti gan uz saturīgu brīvā laika pavadīšana un izklaidi, gan arī uz jauniešu aktīvu līdzdalību. Vairāk par Jauniešu mēnesi 2014 http://www.jauniesumenesis.lv

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu