Ķesteris, Daudziņa, Siliņš un Doveika «kukuļos» Rīgā! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izrāžu apvienība «Pannas Teātris», uzsākot jauno rudens sezonu, skatītājiem piedāvās pavisam jaunu izrādi - muzikālu dzīves spēli - komēdiju divās daļās «Kukulis». Izrāde ar ironiju un zināmu daļu sarkasma analizēs līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu, atšķirību starp pateicību un kukuļdošanu un vienlaikus atklās veidus, kā īsti kukulis dodams. Šovakar pirmizrāde Rīgā - Kino Splendid Palace, plkst 19:00.

Nereti sastopamies ar situācijām, kad skaidri zinām - ir jādod vai jāpieņem kukulis, bet cilvēki nezina, kā īsti to darīt. Jautājumi kur? un kā? vieš plašu iespēju loku minējumiem, kas nereti noved pie nesaprašanās un izgāšanās.

Kad jūs vicināt autoinspektora acu priekšā naudas zīmi un jautājat, vai nevarētu kaut kā sarunāt, un viņš vienmērīgā monotonā balsī nosaka: «Nevicinieties ar to naudu, nolieciet uz sēdekļa», skaidri redzams, ka jūsu zināšanas šajā jomā ir nepietiekamas. Turklāt katrs kukuļdevējs ir neglābjami līdzīgs mīlētājam, kuram nav pieredzes sava simpātiju objekta aplidošanā. Viņa motīvs ir jauks un sirsnīgs, bet izturēšanās neveikla. Varētu pat teikt, ka kukuļdošanas akta pamatā ir mīlestības jūtas.

Foto: Ieva Čīka/LETA

Tāpēc izrādes jautrā pamata stīga ir izsmiet un atmaskot muļķīgās kukuļdošanas shēmas un pārvērst tās mīlestības pilnās attiecībās.

Pannas Teātris izrādē «Kukulis» apņēmies kliedēt neskaidrības un dot atbildes uz šiem neērtajiem jautājumiem par to, kur, kā, cik un ar ko kukuļot.

Izrādes nolūks ir mudināt cilvēkus ļauties šim mīlestības uzplūdam situācijās, kad jādod kukulis, - labāk dod buču, nedod kukuli!

Kukuļa «receptes» autori: scenāristes Gunta Kalniņa un Inta Bernova, režisors Juris Rijnieks, mūzikas autors Artūrs Palkevicš, bet lomās – publikas iemīļotie aktieri Ģirts Ķesteris, Maija Doveika, Zane Daudziņa, Aldis Siliņš un Juris Lisners, kuri ziedu vietā pēc izrādēm labprāt pieņems arī dažāda veida kukuļus.

Foto: publicitātes

Izrādes pirmizrāde būs skatāma Jelgavas kultūras centrā 16. oktobrī, Ventspils teātra namā «Jūras Vārti» 20. oktobrī, Valmieras kultūras centrā 29. oktobrī, bet vēlāk daudzās citās Latvijas pilsētās, kā arī Rīgā.

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs.

Nākamās izrādes:

Ādažu Kultūras Centrs - 25. nov plkt. 21:00

Baložu Kultūras nams - 12. jan plkt 19:00

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu