Andris Bulis svinēs «Face Book. Post Scriptum» gadadienu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dienu pirms Saeimas vēlēšanām – 3. oktobrī Andris Bulis ielūdz uz savas monoizrādes «Face Book. Post Scriptum» gadadienas svinībām, kas notiks koncertzālē «Rīga».

Pēc ilgāka pārtraukuma Rīgas skatītājiem atkal būs iespēja noskatīties Andra Buļa monoizrādi – šoreiz uz lielās skatuves, nevis «aizliegtajā dzīvoklī». «Pirms gada, kad iestudējām šo izrādi, saskārāmies ar neticami naidīgu kaimiņu reakciju – viņu spiediena rezultātā teātra izrādes dzīvoklī legāli notikt nevarēja, tādēļ skatītājus aicināju uz «privātajām viesībām». Ir pagājis gads, tiesa nosprieda, ka likums nebija pārkāpts, bet izlietu ūdeni nesasmelsi, tādēļ izrādi «Face Book. Post Scriptum» nolēmām rādīt jaunajā, nesen atklātajā koncertzālē «Rīga» – pirmo reizi uz lielās skatuves», stāsta Andris Bulis.

Azerbaidžāņu dramaturģes Nargizas Baghirzadē lugu «Face Book. Post Scriptum» pērn iestudēja režiosre Gaļina Poliščuka un neskatoties uz ierobežotajām iespējām to izrādīt, pērn izrāde kļuva par vienu no vairākkārt spēlētajam izrādēm 2013./2014. gada Latvijas teātru sezonā. Biļetes uz īpašo pirmizrādes gadadienas izrādi 3. oktobrī pl. 19.00 koncertzālē «Rīga» ir pieejamas «Biļešu paradīzē».

Savukārt jau 9. oktobrī Andris Bulis viesosies Liepājas Olimpiskā centra «Rožu zālē», ļaujot arī kurzemniekiem uzzināt, cik ļoti mūsu ikdiena ir saistīta ar virtuālo pasauli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu