Arstarulsmirusam sava stāvizrāde «Iekšējās balsis» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūziķis Arstarulsmirus gatavojas debitēt ar izrādi stand-up comedy žanrā jeb kā to arvien biežāk mēdz dēvēt latviski - stāvizrādi. Uzstāšanās notiks novembrī un decembrī Latvijas lielākajās pilsētās.

Vērojot savas iekšējās izjūtas, kuras rodas attiecībās ar tuviniekiem, draugiem, apkārtējo sabiedrību un, protams, iekšējo balsu kori, izrādes varonim rodas intriģējošs jautājums: kam tad lai sevī īsti tic?

Meklējot atbildes, Arstarulsmirus stāvizrādē «Iekšējās balsis» apkopojis savas reālās dzīves notikumus stāstos par bērnību, vecāku audzināšanas metodēm, pārdzīvotām bērēm, vārda maiņu, alkohola nelietošanu, kautrēšanos runāt par seksu un pat par telepātijas pieredzi.

«Nekas no izrādē iekļautā materiāla nav izdomāts, tas viss ir noticis manā galvā vai dzīvē,» atzīst autors.


Komentējot stāvizrādi «Iekšējās balsis», autors saka: «Man ir 36 gadi, un es arvien biežāk pamanu, ka sarunu biedri izvēlas mani uzrunāt uz jūs. Līdz šim es to uztvēru kā cieņas izpausmi, taču pēdējā laikā man šķiet, ka viņi vienkārši mani uzrunā daudzskaitlī.»

«Iekšējās balsis» ir humoristisks, pašironisks monologs par cilvēka iekšējās pasaules daudzslāņainību. Stāvizrādes pamatā ir kuriozi un pārpratumi, kas rodas vienmēr pretrunīgā, bet ne vienmēr sakarīgā iekšējā dialoga rezultātā, kad cilvēks ir pārlieku iedvesmots, seksuāli uzbudināts vai savā pašpārliecinātībā sadomājies, ka viņa sakāmais ir tiešām svarīgs.

«Pat tik romantiskā situācijā, kad meitene, maigi raugoties man tieši acīs, lēnām un jutekliski saka Es tevi..., man absolūti nevietā sanāk viņas vietā pabeigt teikumu, pasakot ...redzu?!» - tā Arstarulsmirus. «Ja, lasot šo aprakstu, jūsu iekšējās balsis kaut ko protestē, neklausieties tajās, labāk nāciet un paklausieties manējās!»

«Iekšējo balsu» pirmizrāde, kas notiks 7.novembrī Rīgā, k/t «Splendid palace», jau ir izpārdota.

Nākamās izrādes notiks 8.novembrī Rīgā k/t «Splendid palace», 6.decembrī Cēsīs «Vidzemes koncertzālē», 11.decembrī Liepājā LOC «Rožu zālē» un 20. decembrī Ventspilī t/n «Jūras vārti».

Biļetes nopērkamas www.ekase.lv, kā arī izrāžu norises vietās.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu