Paziņos «Spēlmaņu nakts 2014» jaunumus un godinās aktierus par mūža ieguldījumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Šodien plkst. 17.30 Latvijas Teātra darbinieku savienība Latvijas Nacionālā teātra Baltajā zālē rīkos «Spēlmaņu nakts» 2013./2014.gada sezonas nominantu un Latvijas Teātra Zelta fonda dalībnieku godināšanas pasākumu.

Vakara sākuma daļā paredzēta preses konference, kurā Latvijas Teātra darbinieku savienības priekšsēdētāja Daiga Šiliņa paziņos «Spēlmaņu nakts 2014» jaunumus un balvas par mūža ieguldījumu ieguvējus.

Pasākuma turpinājumā tiks godināti «Spēlmaņu nakts» nominanti un Latvijas Profesionālo aktieru apvienības priekšsēdētājs Januss Johansons pasniegs balvas aktieriem.

Ar mecenātu Borisa un Ināras Teterevu atbalstu tiks godināti Latvijas Teātra Zelta fonda dalībnieki. Šogad Teātra Zelta fonds uzņems divus skatuves māksliniekus - bijušā Jaunatnes teātra aktrisi

Veltu Skursteni un Latvijas Nacionālā teātra aktieri Jāni Kubili.

Patlaban Latvijas Teātra Zelta fondā ir 16 skatuves mākslinieki vecmeistari un ar teātra mākslu saistīti cilvēki - Elvīra Baldiņa, Gunārs Zemgals, Helga Dancberga, Jūlija Vilgerte-Zveja, Kārlis Zariņš, Līvija Akurātere, Ļevs Birmanis, Ļubova Beļikova, Ņina Ņeznamova, Uldis Dumpis, Vera Valtere-Gribača un Žermēna Heine-Vāgnere, Venta Vecumniece, Gunārs Placēns, Ruta Birgere un Māra Zemdega.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu