Rīgā notiks Maikla Džeksona šovs (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Decembrī Latvijas galvaspilsētā Rigā notiks izcilā dziedātāja Maikla Džeksona šovs «The Ultimate Thriller», kuru veidojis slavenā mākslinieka personīgais horeogrāfs, ziņo Uldis Supe, «EM Concert».

Tikai vienu vakaru - 20.decembrī Arēnā Rīga Maikla Džeksona garā, atmosfērā un mūzikas harmonijās neaizmirstams divu stundu šovs ar specefektiem. «The Ultimate Thriller» veidots pēc pasaules koncerttūru «Bad» un «Dangerous» motīviem. Šovā piedalās arī popa karaļa kādreizējie aktieri un horeogrāfi.

Maikla Džeksona horeogrāfs Lavelle Smits (LaVelle Smith) un viņa deju grupas dejotājs Miks Tompsons (Mick Thompson) piedalās šai izrādē kā aktieri un režisori. Katra kustība ir oriģinālā Maikla šova kopija. MTV Music Awards pieckārtējais balvas ieguvējs horeogrāfijas mākslā Lavelle Smits ir strādājis kopā arī ar citiem pasaulslaveniem māksliniekiem - The Rolling Stones, En Vogue, Dženetu Džeksoni un Bejonsē.

Maikla Džeksona lomā uzstāsies itāļu dejotājs Fabio Morda, kurš jau vairāk nekā 10 gadus koncertē kā labākais un kvalitatīvākais Džeksona dubultnieks. Tāpat šovā uzstājas apjomīga mūziķu un vokālistu grupa.

Šovs «The Ultimate Thriller" A Tribute to Michael Jackson jau ceturto gadu dodas koncertturnejās visā pasaulē un ir Džeksona fanu augsti novērtēta izrāde. To atzinīgi novērtējuši arī mūzikas kritiķi kā cēlāko ieguldījumu mūžīgā piemiņā izcilajam un pasaulē mīlētajam dziedātājam.

Visa skaņu, video un gaismas aparatūra uz Rīgu tiks vesta no ASV.

Par akustisko un muzikālo nodrošinājumu pie pults rūpēsies skaņu režisors Mišels Prinsē, kurš vairāk nekā 20 gadus strādājis par Maikla Džeksona skaņu ierakstu režisoru un bijis atbildīgais skaņu vīrs visos koncertos un albumu ierakstos.

Biļetes uz «The Ultimate Thriller» A Tribute to Michael Jackson nonāks pārdošanā Biļešu servisa kasēs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu