Improvizētājs Skutelis uzstāsies Rīgas Centrālcietumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Karaliskā improvizācijas teātra vadītājs un komiķis Jānis Skutelis pirmdien, 27. oktobrī, uzstāsies Rīgas Centrālcietumā, aģentūra BNS uzzināja Tieslietu ministrijā.

Līdz šim Skutelis ir uzstājies, vadījis improvizācijas nodarbības un citādi izpaudies dažādās izglītības iestādēs, kultūras namos, teātros, slimnīcās, kinoteātros, un citur, bet cietumā šī būs pirmā reize. Ikdienā viņš turpina vadīt improvizācijas izrādes «Humors nobāl» ik trešdienu un šobrīd gatavojas savai jaunajai stāvizrādei «Viens», kā arī ekskluzīvajam pusnakts šovam «Cabaret La Luna».

Lai ieslodzījumā esošo cilvēku ikdienu padarītu interesantāku, dažādi kultūras pasākumi tiek organizēti ik pa laikam. Iepriekš ieslodzījuma vietās ir uzstājušies dziedātāji Miks Dukurs, Andris Ērglis un citi mākslinieki, norāda Tieslietu ministrijā.

Skutelis iepazīstināšot ar improvizētiem stāstiem un nodarbībām, sniedzot atbildes uz jautājumiem: «Kas tas ir? Kam man tas? Ko ar to darīt?».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu