«Ikdienas vājprāts»: kā Devida Linča filma uz skatuves!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

15. novembrī plkst. 19:00 Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 būs skatāma austriešu horeogrāfa Tobiasa M. Draegera (draeger u.co) izrāde – performance «Ikdienas vājprāts» (Daily Madness). «Kā Devida Linča filma uz skatuves,» saka kāds anonīms skatītājs. «Ikdienas vājprāts» ir prāta karte (mind map) - stāsts, kad esam ieslodzīti tumsas varā, lai organizētu un pārvaldītu ikdienišķo haosu mums apkārt ar vēlmi nojaukt šīs ierobežotības sienas mūsu prātos.

Foto: publicitātes

Īsi pirms viesizrādes Tobiass. M. Draegers vadīs divu dienu meistarklasi «Prāta stāvoklis» topošajiem un esošajiem radošo profesiju pārstāvjiem (horeogrāfi, dejotāji, aktieri, režisori, gaismu un video, foto un vizuālās mākslas pārstāvji u.c. interesenti). Tās galvenais uzdevums būs katrā dalībniekā atklāt jaunu rakstura izpausmi, īpašību vai to kopumu, kas līdz šim nav bijusi apzināta. To iepazīt, lai izmantotu savā turpmākajā radošajā darbībā.

Teaser DAILY MADNESS by Draeger u.Co from Tobias M. Draeger on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu