Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris ieguvis skatītāju simpātiju balvu kā labākais teātris ārpus Krievijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, pēc interneta balsošanas rezultātiem, ieguvis Starptautisko teātra skatītāju simpātiju balvu «Zvezda Teatrala'2014» nominācijā «Labākais krievu teātris aiz Krievijas robežām».

2008.gadā prēmiju nodibinājis žurnāls «Teatral» par godu izdevuma piecu gadu jubilejai. Šī nominācija ir vienīgais Krievijas apbalvojums teātra mākslas jomā ar skatītāju simpātiju prēmijas neatkarīgo statusu. Sešu gadu laikā tā kļuvusi par sabiedriskās domas objektīva vērtējuma simbolu, jo laureātus izvēlas auditorija, kuras skaits mērāms tūkstošos, un tas notiek tiešsaistē internetā.

Apbalvošanas ceremonija notika 1.decembrī Vahtangova teātrī Maskavā. Balvu Rīgas Krievu teātrim pasniedza avīzes «Novije Izvestija» un žurnāla «Teatral» galvenais redaktors Valērijs Jakovs un Krievijas Tautas skatuves mākslinieks Jevgeņijs Steblovs.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu