Izrāde «Alu cilvēks» svin desmit gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22. janvārī plkst. 18 «Splendid Palace» (Elizabetes ielā 61) notiks populārās komēdijas par vīriešu un sieviešu attiecībām «Alu cilvēks» jubilejas izrāde, kurā vienīgo reizi uz skatuves beidzot satiksies abi galvenās lomas tēlotāji – Jānis Jarāns un Ainārs Ančevskis. Biļešu iepriekšpārdošana uz izrādi sāksies jau šo pirmdien, 15. decembrī, plkst. 11.00. Biļešu cena no EUR 15 «Biļešu servisa» kasēs.

Latvijā izrāde «Alu cilvēks» ir aizvadījusi nu jau deviņas veiksmīgas sezonas un ne mirkli nav zaudējusi savu aktualitāti, jo spēj asprātīgā veidā atspoguļot pretējo dzimumu īpatnības. Izrāde ir visilgāk spēlētā stand-up komēdija Brodvejā, kas ir guvusi pasaules atzinību un cilvēku mīlestību visā pasaulē. Tā ir tulkota 16 valodās, un to joprojām spēlē vairāk nekā 35 pasaules valstīs. Lugas autors ir scenārists un psihologs Robs Bekers, kurš 10 gadus pierakstīja novērojumus savās attiecībās ar sievu.

«Alu cilvēks» ir izrāde, kas ar humoru caur smiekliem ļauj paskatīties uz nopietnām lietām, kā arī palīdz izskaidrot dzimumu atšķirības. Izrādes laikā alu vīrietis lasa lekciju par dzīvi reālistiskā, humoristiskā un patiesā veidā. Kas padara sievieti par sievieti un kas — vīrieti par vīrieti? Kāpēc sievietes vienmēr skrien pa veikaliem, meklējot jaunas drēbes? Kāpēc vīrietis nepieņem palīdzību, ja viņš ir apmaldījies? Kāpēc sarunas vīriešu starpā ir ierobežotas līdz futbola spēles rezultātiem un primitīvām skaņām? Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties šo lielisko komēdiju īpašā jubilejas gaisotnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu