Pannas teātra izrāde «Kukulis» Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

9. februārī plkst. 19:00 izrādes «Gribu bērnu!» veidotāji «Pannas teātris» Liepājas Olimpiskā centra skatītājiem piedāvās pavisam jaunu izrādi - muzikālu dzīves spēli – romantisku komēdiju divās daļās «Kukulis». Izrāde ar ironiju un zināmu daļu sarkasma analizēs līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu, atšķirību starp pateicību un kukuļdošanu un vienlaikus atklās veidus, kā īsti kukulis dodams.

Izrādes jautrā pamata stīga ir izsmiet un atmaskot muļķīgās kukuļdošanas shēmas un pārvērst tās mīlestības pilnās attiecībās, mudināt cilvēkus ļauties šim mīlestības uzplūdam situācijās, kad jādod kukulis, - labāk dod buču, nedod kukuli!

Kukuļa «receptes» autori

Scenāristes Gunta Kalniņa un Inta Bernova, režisors Juris Rijnieks, bet lomās – publikas iemīļotie aktieri: dakteris - Ģirts Ķesteris, maizniece - Maija Doveika, žurnāliste - Zane Daudziņa, uzņēmējs - Aldis Siliņš un kukuļu ņēmējs - Juris Lisners.

Izrāde būs skatāma Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē 9. februārī plkst. 19:00

Informācija - www.pannasteatris.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu