Plasido Domingo spēlēs galveno lomu Vudija Alena operā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Spāņu tenors Plasido Domingo spēlēs galveno lomu komponista Džakomo Pučīni komiskajā operā «Džanni Skiki», ko uzvedis kinorežisors Vudijs Alens.

2008.gadā Alens pirmoreiz uzveda izrādi Losandželosas operā. Pučīni operas sižetu viņš pārcēlis mūsdienīgā vidē. Toreiz galveno lomu spēlēja britu baritons Tomass Alens, kurš, neskatoties uz vienādajiem uzvārdiem, nav režisora radinieks.

Izrāde «Džanni Skiki» ar Domingo galvenajā lomā tiks izrādīta no 12.septembra, kad tiks atklāta Losandželosas operas jaunā sezona.

Domingo, kurš ir viens no pasaules slavenākajiem operdziedātājiem, piedalīsies arī Alena iestudētās operas izrādēs Madridē. Tās sāksies 30.jūnijā.

Režisors Vudijs Alens
Režisors Vudijs Alens Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Domingo ir Losandželosas operas ģenerāldirektors. Viņš sacīja, ka par godu operas 30.jubilejai esot izveidota «sezona, kas pilna ar skatītāju iemīļotākajiem uzvedumiem».

2016.gada martā notiks koncerts, kurā ar ārijām un duetiem uzstāsies Domingo un amerikāņu soprāns Renē Fleminga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu