Rīgā notiks Comedy Club veidotāju stand-up izrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Uz Rīgas Kongresu nama skatuves 25. aprīlī uzstāsies Dmitrijs Romanovs (Дмитрий Романов), Timurs Karginovs (Тимур Каргинов), Stass Starovoitovs (Стас Старовойтов) un Ivans Abramovs (Иван Абрамов) jeb stand-up izrāde.

Timurs Karginovs ir izcils komiķis – melnā humora pārstāvis, viņš sagrauj stereotipus par kaukāziešiem un neprot dejot lezginku. Timurs ir pārliecināts: «Humorā nav aizliegtu tēmu!»

Stass Starovoitovs ir vīrs un tēvs, cer, ka sieva atradīs darbu. Paņēma kredītu, lai varētu apprecēties. Uzskata, ka ģimenes problēmas ir smieklīgas. Stass ir radošs televīzijas kanāla TNT (ТНТ) komēdiju šovu dalībnieks, trīs sezonas ir veiksmīgi uzstājies raidījumos «Smiekli bez noteikumiem» (Смех без правил) un «Nāvējošā līga» (Убойная лига). Kā pats atzīst, uz stand-up atnāca, jo spēlēt Jautro un atjautīgo līgā (КВН) kļuva garlaicīgi.

Ivans Abramovs ir vislabāko audzināšanu saņēmušais komiķis, inteliģents vairākās paaudzēs, estēts, spēlē klavieres un ģitāru. Šovā ir atbildīgs par izrādes muzikālo daļu. Publika labi zina Ivana parodijas par televīzijas raidījumu vadītājiem, zvaigznēm, politiķiem un žurnālistiem.

Dmitrijs Romanovs ir dzēlīgs inteliģents un komunālajā dzīvoklī uzaudzis odesietis, viltīgs, lepojas ar savu spilgto ārieni, meklē izdevīgumu it visur. Pats atzīst, ka naudu glabā dolāros.

Stand-up jeb stāvizrāde ir komiķu stāsti par ikdienas problēmām un situācijām, kas saprotamas lielākajai skatītāju daļai. Šovam ir nepieciešama tikai skatuve, krēsls, mikrofons. Katram rezidentam ir sava «rozīnīte», savs stāsts, sava harisma, savs tēls. Projekta dalībnieki ir cilvēki, kuriem ir savs skatījums uz labi zināmām dzīves situācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu