No Romeo līdz «sausiņam» – viens solis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijā radīta komiska īsfilmu sērija, kurā populāri sportisti un kultūras personības iejutušās meistaru lomā un amizantās etīdēs, parādot elpu aizraujošus trikus, apmāca jaunos censoņus, kuri ir ceļa sākumā uz izcilību. Īsfilmas režisējis talantīgais Oskars Rupenheits, kurš plašu popularitāti ieguvis, veidojot «Piens Fest» filmas. Pirmā īsfilma «Neredzamais asmens» skatītājus aizveda uz Latvijas Nacionālo operu, bet viena no četrām jaunajām īsfilmām - uz teātri. Galvenajā lomā iejuties leģendārais aktieris Āris Rozentāls

Skatuve ir ne tikai teātrī, katrs no mums ir aktieris un ik dienas stājas publikas priekšā. Cik pārliecināti par sevi būsim, tik veiksmīgs būs rezultāts. «Skatuves krusttēvs», leģendārais aktieris Āris Rozentāls, demonstrē, ka, šaujot pat ar nepielādētu ieroci, iespējams trāpīt mērķī. Viņa mācekļiem gan krietni jāpatrenējas, jo pat «smagā artilērija» – Šekspīra citēšana – var novest pie tā, ka varoņa vietā izskaties pēc sausiņa. Meistars Āris Rozentāls uz skatuves ir jau vairāk nekā 50 gadu, viņš piedalījies leģendārajās filmās «Teātris», «Elpojiet dziļi» un joprojām spēlē Dailes teātrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu