Leļļu teātris skolēnu brīvdienās priecēs ar papildizrādi «Emīls un Berlīnes zēni»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi un pieprasījumu, Leļļu teātris skolēnu brīvdienās – trešdien, 18. martā, plkst. 18:30 izsludina papildizrādi Ēriha Kestnera stāstam «Emīls un Berlīnes zēni».

Ģirta Šoļa iestudēto izrādi «Emīls un Berlīnes zēni» nepilnu četru mēnešu laikā noskatījušies jau vairāk nekā 1000 skatītāju, un tā izpelnījusies gan skatītāju, gan kritiķu atzinību.

Gados jaunā detektīva Emīla Tišbeina piedzīvojumus no Kestnera slavenā stāsta Ģirts Šolis iestudējis dzīvā komiksa stilā – līdztekus aktieriem uz skatuves darbojas arī milzīga izmēra kartona lelles. Pateicoties radošajai komandai, kurā darbojas arī mākslinieks Reinis Pētersons un mūziķis Kārlis Kazāks, tapusi muzikāla, lustīga izrāde, kura bērniem un līdzi atnākušajiem pieaugušajiem ļauj piedalīties patiesi aizraujošā piedzīvojumā.

Biļetes uz papildizrādi 18. martā jau nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās, internetā un Leļļu teātra kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu