Savu pirmo sezonu Spīķeros atklāj Radošo projektu teātris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar Šekspīra slavenāko komēdiju «Liela brēka, maza vilna» savu pirmo sezonu 28.martā 13.00 un 18.00 Spīķeros atklāj Radošo projektu teātris. Izrādes režisore Džeina Feldberga (E15 Acting School, University of Essex, Lielbritānija).

Kā zināms, lugā aprakstītie notikumi risinās 16. gadsimtā Sicīlijas pilsētā Mesīnā, un Radošo projektu teātra fenomens ir piepildīt ne tikai skatuvi, bet visu skatītāju zāli, foajē un apkārtni ar tā laika Dienviditālijas atmosfēru, kur skatītāji jau būtībā ir notikuma dalībnieki. Proti - blakus izrādēm visu dienu ritēs radošās darbnīcas. Atnākot mazliet ātrāk, varēs piedalīties Šekspīra sonetu darbnīcā, ieskaitot pašam savu soneta mēģinājumu, ielūkoties renesanses masku un rotu darbnīcā, apgūt mozarellas un citu Itālijas delikatešu gatavošanas prasmes un galu galā izmežģīt kāju Seno deju darbnīcā :)

Notikuma atmosfērā palīdzēs iejusties bērnu un jauniešu radošā apvienība «Opā-Opā», Jaunpils senioru deju grupa «Vīgriezes», seno deju grupa «Ballare» un vairāk nekā 20 brīvprātīgo no visdažādākajām radošajām jomām, kuri kopīgi palīdzēs šo veidot par neaizmirstamu pieredzi visiem.

Ieņēmumi no šā projekta tiks virzīti bez vecāku gādības palikušo bērnu atbalstam - vasaras radošo nometņu organizēšanai.

Ielūguma cena (demokrātiska pat renesanses laika Itālijai) - 5 eiro.

Biļetes iespējams iegādāties arī www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu