Jānis Skutelis un KTI piedāvā improvizācijas izrādi «Humors nobāl»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Nu jau par tradīciju kļuvusi KIT ciemošanās Liepājā, no ikdienas dunas izraujot un jautri izklaidējot liepājniekus ar kopā radīto improvizācijas izrādi «Humors nobāl». 19.aprīlī plkst.19:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē jautrs vakars vieglā gaisotnē!

Atgādinām, ka improvizācijas teātrī pavisam nav klasiskā teātra noteikumi, likumi un prasības. Improvizācijas teātrī skatītājs ir galvenais izrādes noteicējs, nosakot izrādes saturu, virzību un noskaņojumu. Un, kā zināms, mums ir karaliska publika, kurai mēs ļaujam izvēlēties, ko viņi vēlas redzēt. Nepretendējot uz mākslu, vēlamies kaut uz brīdi skatītāju izraut no ikdienas rutīnas un iesaistīt radītpriekā.

Izrāde «Humors nobāl» sastāv no īsiem un dažādiem pēc hronometrāžas skečiem, turklāt viens no otra tie ir atšķirīgi pēc uzbūves.

Liepājas viesizrādē skatītājus priecēs Karaliskā improvizācijas teātra dalībnieki - Jānis Skutelis, Nauris Brikmanis, Ēriks Palkavnieks, Katrīna Albuže, Valters Osis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu