Latvijas Leļļu teātris rīkos «Jubilejas svētkus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Leļļu teātris gatavojas atzīmēt 70. sezonas noslēgumu, dāvinot saviem skatītājiem «Jubilejas svētkus», kuru norise plānota teātra pagalmā 23. maijā no plkst. 14:00 līdz 17:00.

«Jubilejas svētku» programmā būs iekļauts koncerts, aktieru improvizācija «Aktieris – lelle – skatītājs», savukārt teātra pirmajā stāvā tiks veidota īpaša svētku izstāde, kurā līdzās ceļojošajai ekspozīcijai «Leļļu stāsti» varēs aplūkot arī mākslinieka, bērnu grāmatu autora un tulkotāja Vladimira Novikova izstādi «Draudzīgais smaids» – Leļļu teātra vēsturē nozīmīgu aktieru, režisoru, mākslinieku un komponistu šaržus. Par nelieliem mākslas darbiem mazo apmeklētāju sejas pārvērtīs mākslinieces – vizāžistes.

Svētku koncerta sākumā skatītājus iepriecinās viena no pēdējā laika populārākajām Leļļu teātra izrādēm «Joka pēc alfabēts». Pēc tam uz skatuves kāps mūziķi, kuru skaņdarbi dzirdami teātra izrādēs. Savas muzikālās dāvanas skatītājiem sniegs Aigars Voitišķis un Ingus Ulmanis, Edgars Raginskis, Kārlis Kazāks, brāļi Raimonds un Oskars Petrauski, bērnu vokālā grupa «Dzeguzīte», kā arī Juris Kaukulis ar ģimeni. Koncerta noslēgumā būs dzirdamas Pifa, Herkulesa un citu iemīļoto varoņu dziesmas no izrādes «Un atkal Pifs...». Šīs un daudzas citas dziesmas iekļautas arī topošajā teātra CD albumā «34 krāsas dziesmās».

Līdztekus koncertam teātra pagalmā notiks aktieru improvizācija ar lellēm «Aktieris – lelle – skatītājs», kuras laikā apmeklētāji sastapsies ar dažādiem izrāžu tēliem.

Uz 23. un 24. maija izrādēm latviešu un krievu valodā, kā arī uz izrādēm «Kukulītis» (17. maijā) un «Slavenie delveri» (31. maijā) biļetes iegādājamas par īpaši izdevīgām cenām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu