Kaspars Zvīgulis režisora gaitas turpina Lietuvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pirms diviem gadiem Kaspars Zvīgulis uzrakstīja atlūgumu Latvijas Nacionālajā teātrī, lai pārvāktos uz dzīvi Spānijā. Šobrīd bijušais aktieris pārcēlies uz dzīvi Lietuvā, kur aktīvi darbojas kultūras jomā kā režisors.

Bijušais Nacionālā teātra aktieris Kaspars Zvīgulis šobrīd dzīvo un strādā Lietuvā. Viņš iesaistījies vairākos lietuviešu kultūras projektos, tai skaitā Lietuvas muzeju nakts programmas veidošanā, vēsta izdevums «Privātā Dzīve». Zvīgulis režisē hiphopa grupas «Dogma» un latviešu dīdžeja Dj Monsta performanci, kura tiks papildināta ar grupas fotokolāžu izstādi.

«Ikreiz veidojot jaunus mākslas projektus Latvijā, es pie sevis nodomāju - cik labi būtu, ja to varētu parādīt arī Lietuvā un Igaunijā. Mākslas jomā mēs vienmēr būsim vienoti,» intervijā lietuviešu portālam «15min.lt» teicis Zvīgulis.

Kad Zvīgulis pirms diviem gadiem aizgāja no darba Latvijas Nacionālajā teātrī, preses pārstāvji atklāja, ka viņam bijušas nekontrolējamas problēmas ar alkoholu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu