Aktierim Jānim Paukštello nopietnas veselības problēmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aktierim Jānim Paukštello jau kādu laiku nopietnas veselības problēmas. Pēc potītes izmežģīšanas pagājušā gada oktobrī un vairākām operācijām Paukštello joprojām laiku pavada mājās, mocīdamies ar kājas un muguras sāpēm, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Aizvadītā gada rudenī aktieris Jānis Paukštello paslīdējis un izmežģījis potīti, kura pirms 16 gadiem, ciešot avārijā, bijusi lauzta. Pēc vairākām operācijām un vairāk nekā pusgadu ilgas atkopšanās skatuves mākslinieks, staigājot ar kruķu palīdzību, atkal sāka parādīties publiskos pasākumos.

Lai arī pavasarī Paukštello izdevumam «Kas Jauns» atklāja, ka jau drīzumā viņš atkal pilntiesīgi atgriezīšoties dzīvē, tomēr šobrīd Jānis vēl nespēj kāju ievilkt apavos un tuvāko laiku pavadīs mājās, mocīdamies ar kājas un muguras sāpēm.

Mākslinieks atklāj, ka viņam grūti nokāpt pa trepēm pat no trešā stāva.

Paukštello šo traumu uzskata par īstu apgrūtinājumu: «To pat nevar izstāstīt... Guli gultā un visu laiku redzi tikai vienu ainavu. Jā, visi labākie draugi, arī aktieri, nāca mani apciemot. Lai gan īstenībā negribējās jau, ka bieži nāk.»

Sliktās veselības dēļ aktierim nācies atteikties arī no vairākiem piedāvājumiem dažādos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu