Liepājas teātris ar izrādēm viesosies Cēsīs, Rīgā un Klaipēdā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Liepājas teātris pirms jaunās sezonas atklāšanas šovasar ar izrādēm viesosies Cēsīs, Rīgā un Klaipēdā.

1. un 2. augustā Liepājas teātris jau trešo reizi piedalīsies Cēsu Mākslas festivālā, ciklā «Grand Prix» izrādot septiņām «Spēlmaņu nakts» balvām nominēto izrādi «1984».

6.augustā Liepājas teātris dosies uz Klaipēdu, kur ar iestudējumu «Indulis un Ārija» piedalīsies starptautiskajā teātra festivālā «Muzikālais augusts jūras krastā». Festivāls notiek jau 18.reizi, tā vienojošā tēma ir «Mīlestības alķīmija». Festivālā tiek izrādītas operas, mūzikli, kustību izrādes un dramatiskā teātra izrādes. Festivālā uzaicināti piedalīties teātri no septiņām valstīm - Rumānijas, Vācijas, Polijas, Ukrainas, Krievijas, Čehijas un Latvijas.

Pēc tam iestudējumu «Indulis un Ārija» būs iespējams noskatīties arī Rīgā - 14. un 15. augustā tas tiks spēlēts Dailes teātrī.

Liepājas teātris jauno sezonu atklās 11.septembrī, piedāvājot skatītājiem Ivana Turgeņeva lugas «Mēnesis uz laukiem» iestudējumu Konstantīna Bogomolova režijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu