Liepājā notiks starptautiskais ielu teātru festivāls «Zeme. Debess. Jūra»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

Šodien un rīt, 1.augustā, Liepājas Rožu laukumā norisināsies devītais starptautiskais ielu teātru festivāls «Zeme. Debess. Jūra».

Festivāls šogad pulcēs māksliniekus no Latvijas, Zviedrijas, Itālijas, Spānijas, Francijas, Austrālijas un ASV. Tajā būs iespēja redzēt fragmentu no muzikālās deju izrādes «Ieklausies vējā». Skatītājus izklaidēs ielu mākslinieku duets «Cia ZagreB» no Spānijas, bet no Austrālijas ieradīsies žonglieris un komiķis «Benny B». Ar daudzveidīgu šovu priecēs Rīgas cirks. Ar savu ielu šovu Liepājā ieradīsies «The Beat Brothers» no ASV. Abi mākslinieki sola enerģiju un nevaldāmu satraukumu, kurā tiek iesaistīti skatītāji. Šovam cauri vīsies absurdi tēli un mūzika no Bēthovena līdz mūsdienu deju mūzikai.

Tāpat skatītāji varēs baudīt ēnu deju teātri, gaismas izrādes, humoristiskus priekšnesumus un citas performances. Piektdienas vakarā, īsi pirms pusnakts, krāsu gājienā varēs piedalīties ikviens, kopā ar LED bundziniekiem «Moz Drums» no Francijas. Iespaidīgajā izrādē Francijas mākslinieki izmantos bungas, gaismas un elektro skaņas, kas apvienojumā ar pirotehnikas elementiem radīs pārsteidzošu finālu.

Festivāls norisināsies šodien no plkst.20 un rīt, 1.augustā, no plkst.12.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu