Rīgas Improvizācijas teātra sezonas atklāšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

3.septembrī plkst. 20:00 kino Splendid Palace, «Film Noir Cafe» zālē Rīgas Improvizācijas teātra sezonas pirmā izrāde «Ar šarmu pret karmu».

«Ar šarmu pret karmu» - jautri un neparedzami stāsti par vitāli svarīgām tēmām. Izsmalcināti raksturi, spraigas attiecības mūsu acu priekšā gluži kā zem palielināmā stikla. Šarmants naivums mijiedarbībā ar karmisku nolemtību. Uzvar spontanitāte. Skatītāju ieteiktas ainas Rīgas Improvizācijas teātra izpildījumā.

Improvizē: Raimonds Ruzenieks, Elīna Geida, Valdis Sils, Viesturs Vizulis, Jānis Moisejs, Rihards Sniegs, Jānis Rozenvalds un Rīgas Improvizācijas teātra draugi.

Rīgas Improvizācijas teātris jau sešas sezonas piedāvā izrādes kino «Splendid Palace» Jaunajā zālē, kā arī piedalās un organizē starptautiskus improvizācijas teātra festivālus un meistarklases.

Improvizācijas teātris ir skatuves žanrs, kurā tiek izpildītas iepriekš nesagatavotas epizodes un garākas izrādes, spontāni īstenojot auditorijas ieteikumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu