Atcelta latīņamerikāņu popopera «Carmen Cubana»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Saspringtā mākslinieku grafika un sarežģītās loģistikas dēļ atcelts 30.decembrī «Arēnā Rīga» plānotais latīņamerikāņu popoperas «Carmen Cubana» pasākums, liecina «L Tips Agency» sniegtā informācija.

Tiem, kas jau iegādājušies biļetes iepriekšpārdošanā, «L Tips Agency» piedāvā vairākas alternatīvas, proti, 20.februārī apmeklēt pasaulslavenā tenora Hosē Karerasa atvadu koncertu vai 1.martā apmeklēt britu sintpopa dueta «Hurts» aktuālās tūres koncertu.

Iepriekšpārdošanā iegādātās «Carmen Cubana» biļetes iespējams samainīt pret līdzvērtīgas cenu kategorijas biļetēm uz Karerasa un «Hurts» koncertiem. Lai izmantotu šo iespēju, biļešu īpašnieki aicināti sazināties, rakstot uz e-pastu «info@ltips.lv».

Tāpat biļešu īpašniekiem ir iespēja pieteikties un izmantot izdevību apmeklēt kādu citu «L Tips Agency» rīkotu pasākumu vai koncertu nākotnē. Tāpat ir iespēja vērsties «Biļešu servisā», lai iegūtu atpakaļ par biļetēm samaksāto naudu. Naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA «Biļešu serviss» tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu. Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz 13.janvārim.

Jau ziņots, ka par pamatu popoperai izmantota pasaulslavenā Žorža Bizē opera «Karmena». Popoperas autori ir komponisti Verners Stranka un Martins Gelners, kuri savai radošajai darbībai izmanto pseidonīmu «Beat 4 Feet».

Popoperā «Carmen Cubana» kaislīgo stāstu uz skatuves izdzīvo vairāk nekā 100 mākslinieku. Izrādes darbība notiek Kubā 20.gadsimta beigās.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu