Liepājas teātrī debitēs režisors Viesturs Meikšāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Liepājas teātrī 27. novembrī ar izrādi «Portreti. Vilki un avis» debitēs režisors Viesturs Meikšāns, informē teātrī. Izrāde veidota pēc Aleksandra Ostrovska lugas «Vilki un avis».

Meikšāns iestudējumu veido kā portretu galeriju, kurā katrs portrets būs kā atsevišķa izrāde par katru no lugas tēliem. Un viņus visus vienos viena dilemma – kā lai dzīvo attiecībās ar cilvēkiem, ja cilvēks šajā pasaulē ir neizbēgami viens.

«Ostrovska lugās nav ārēja radikālisma, šokēšanas vai provokāciju. Viņš raksta episka miera piestrāvotas lugas, kurās dominē mīlestība pret cilvēkiem, par kuriem viņš runā. Tā būs pozitīva un dzīvi apliecinoša izrāde, kur galvenais konflikts būs starp patiesām emocijām un aukstasinīgu aprēķinu,» iestudējumu raksturo Meikšāns.

Iestudējumā piedalīsies aktieri – Inese Kučinska, Edgars Ozoliņš, Anete Berķe, Everita Pjata, Ilze Trukšāne, Kaspars Gods, Kaspars Kārkliņš, Mārtiņš Kalita, Rolands Beķeris, Gatis Maliks.

Kopā ar režisoru pirmo reizi Liepājā strādā arī pārējā radošā komanda – scenogrāfs Reinis Dzudzilo, kostīmu māksliniece Krista Dzudzilo un gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu