Aktieris Rihards Lepers aicina sadzirdēt, sajust, saprast

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aktieris Rihards Lepers sadarbībā ar vairākiem Latvijas mūziķiem ieskaņojis jaunu dziesmu «Ceļu pāri tavam slieksnim kājas» (mūzika - Rihards Lepers, vārdi - Laimonis Kamara). Tas ir jauns muzikāls dzejas projekts, kurā spožāko Latvijas dzejnieku dzeja ir pamats Riharda dziesmām.

Sadzirdēt, saklausīt, sajust.

«Trīs vārdi, kas izskan laikā, kad pasaulē mutuļo naids un bailes, bet nevajag aizmirst, ka apkārt vēl ir palicis daudz skaistā un sirsnīgā. Atliek tikai iedarbināt savu neredzamās patiesības detektoru,» teikts Lepera preses paziņojumā. «Katra diena ir jauns stāsts. Mums katram savs - ar piedzīvojumiem un pārsteigumiem, ar rīta un vakara rituāliem. Ik vakaru tu vari ieslēgt televizoru vai datoru, noskatīties ziņas, samīļot kādu, ja ir kāds, ko mīļot, aizmigt un no rīta veiksmīgi turpināt ierasto. Bet tu vari izvēlēties un neskatīties ziņas. Tu vari paņemt grāmatu, izlasīt dzejoli, samīļot kādu, ja ir kāds, ko mīļot, un radīt savu īpašo stāstu, ko gribas izdziedāt, izspēlēt un paturēt ne tikai sev. Šis dzejas muzikālais projekts nav radīts nejauši vai ikvienam. Tas ir radīts tev, lai tu tajā saklausītu savējo.»

Projektā piedalās: sitamie instrumenti - Oskars Kordeko, Kaspars Grigalis; klavieres - Jānis Miltiņš; bass - Norberts Skraucis, Toms Lipskis; čells - Laima Ērkšķe, ģitāra - Reinis Briģis; vokāls, ģitāra - Rihards Lepers.

Mūzikas autors Rihards Lepers. Aranžējis Reinis Briģis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu