Izrāde «Mežonīgā triloģija» atgriežas viesizrādēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nedēļas nogalē «Dejas anatomija», koklētāja Laima Jansone un «Pigeon-bridge» ar dokumentālo dejas izrādi «Mežonīgā triloģija» dodas ciemos uz Carnikavu un Ainažiem. Izrāde kā ceļojums skatītājus vedīs trīs valstu - Norvēģijas, Dānijas un Latvijas - kopienu dzīves stāstos pierobežu teritorijās.

«Mežonīgās triloģijas» pamatā ir dokumentēti iedzīvotāju stāsti un ikdienas dzīves epizodes, ko papildina radošās komandas gūtie iespaidi un vērojumi, kas izrādes trīs daļās atskan ar kustību, video un dzīvās mūzikas starpniecību. Izrāde tika nominēta Teātra Gada balvai «Spēlmaņu nakts» 2014/2015 kā «Gada sasniegums laikmetīgajā dejā».

Izrādes notiks: sestdien, 23. janvārī, plkst. 18 Carnikavas Tautas namā «Ozolaine»; svētdien, 24. janvārī, plkst. 19 Ainažu kultūras namā.

Ieejas maksa 2-3 eur.

«Izrāde ir lieliska, tāpēc ir vēlme to redzēt vēlreiz un apaudzēt pirmo lauznīšu kniedējumu ar jaunu paplašinājumu. Turklāt nākamā iespēja redzēt «Mežonīgo triloģiju» palīdzētu atšķetināt neatminētu sīkumaināko mīklu, vai triloģijas beidzamajā daļā palaidu garām Indras «Ievārījuma svētkus»?» raksta Zane Šmite journal.dance.lv.

«.. izrāde ir kā dokumentālā filma. Tu skaties un ieskaties, domā un jūti, zini par autoru klātbūtni, bet vienlaikus kopā ar autoriem esi pirmatklājējs,» atzīst dejas kritiķe Inta Balode.

Viesizrādes atbalsta: Carnikavas Tautas nams «Ozolaine», Ainažu kultūras nams, programma DEJA un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

MEŽONĪGĀ TRILOĢIJA | WILD TRILOGY | TRAILER from PIGEON-BRIDGE on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu