Jutekliskajai izrāde «Bonija un Klaids» pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Režisors Mārtiņš Eihe Dailes teātra Kamerzālē iestudē Ādama Peka lugu «Bonija un Klaids». Pirmizrāde notiks 1.maijā.

Viņu dzīve nav tik ikdienišķa kā citiem. Šķērsojuši štata robežu nozagtā fordā ar čemodānu, kas pilns ar ieročiem un kontrabandas viskiju, Bonija Pārkere un Klaids Barovs ir atraduši savu pēdējo patvērumu. Viņiem atvēlētais mūža laiks iztek. Viņi bēg no likuma varas un dzīves realitātes – kas viņus notvers ātrāk? Bonija un Klaids ir robežu pārkāpēji. Gan štata robežu, gan morālo robežu pārkāpēji. Viņu stāsts izrādes veidotājus iedvesmo stāstīt arī par robežu pārkāpējiem mākslā – tiem, kuri paplašinājuši vispārpieņemtās robežas un gājuši pa priekšu savam laikam.

Angļu dramaturga Ādama Peka luga «Bonija un Klaids» (2010) ir balstīta uz patiesiem notikumiem, kas risinājās Amerikā 1934.gadā, un vēsta par leģendārā noziedznieku pāra dzīves pēdējām stundām.

Izrādē «Bonija un Klaids» spēlēs Dailes teātra jaunie aktieri Lelde Dreimane un Mārtiņš Upenieks.

Režisors Mārtiņš Eihe ir arī jauniestudējuma telpas noformējuma un kostīmu autors, gaismu māksliniece ir Māra Vaļikova. Lugu no angļu valodas tulkojusi Evita Mamaja.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu