«Zelta maskā Latvijā» rudenī būs skatāmas kritikas atzinību guvušas izrādes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 30.septembra līdz 11.oktobrim festivāls «Zelta maska Latvijā» Rīgā, Ventspilī un Liepājā piedāvās iespēju noskatīties piecas izrādes, kas Krievijā ir izpelnījušās publikas mīlestību un kritikas atzinību, informēja festivāla rīkotāju pārstāve Marina Nasardinova.

Skatītājiem Latvijā būs iespēja redzēt Aleksandra Puškina vārdā nosauktā teātra izrādi «O.Henrija Ziemassvētki» un Georgija Tovstonogova vārdā nosauktā Lielā dramatiskā teātra izrādi «Apskurbušie», kas radītas 2014./2015. gada sezonā un jau tikušas pie Krievijas nacionālās teātra prēmijas «Zelta maska».

Savukārt teātra «Dramatiskās mākslas skola» Dmitrija Krimova Laboratorijas izrāde «Saviem vārdiem. A.Puškins «Jevgeņijs Oņegins»», Aleksandra Kuzņecova projekts «Spēlmaņi» un Arkādija Raikina vārdā nosauktā teātra «Satirikons» izrāde «Cilvēks no restorāna» kļuvušas par ievērojamām šīs sezonas parādībām.

Festivāla programmā iekļautas tādas izrādes, kādas skatītāji tradicionāli gaida no «Zelta maskas Latvijā», proti, spoži aktierdarbi, interesanta režija un scenogrāfijas risinājumi, kā arī festivāls sniedz iespēju tikties ar atzītiem Krievijas skatuves meistariem un atklāt sev jaunus vārdus.

Līdztekus izrādēm festivāla programmu papildinās izglītojoši, labdarības un mākslinieciski projekti.

Biļetes uz festivāla «Zelta maska Latvijā» izrādēm var iegādāties teātru kasēs un «Biļešu paradīzes» tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu