Latvijas pilsētās būs skatāma izrāde «Muļķe sirds»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 22.jūlijā, Saulkrastos būs skatāma izrāde «Muļķe sirds», aģentūru LETA informēja pasākuma organizatoru pārstāve Maija Tālberga.

Piektdien gaidāma brīvdabas uzveduma «Muļķe sirds» pirmizrāde, kurā būs redzami 23 muzikāli numuri ar dejas elementiem.

Izrādi uzvedis «Muzikālais teātris 7», bet tās režisors ir Voldemārs Šoriņš, savukārt horeogrāfijas autors ir Alberts Kivlenieks. Izrādes scenogrāfs Jānis Jansons, bet kostīmu māksliniece ir Šeila, savukārt dziesmas aranžējis Juris Kristons.

Izrādē piedalās mūziķi Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris un aktrise Jolanda Suvorova. Izrādē piedalās arī popgrupa «Tirkizband» un dejotāju grupa.

Organizatori atzīmē, ka izrāde aizraus ikviena vecuma skatītāju. Tā būs skatāma astoņās pilsētās - Saulkrastos, Valmierā, Tukumā, Jelgavā, Alūksnē, Madonā, Siguldā, bet izrāžu tūres noslēgums paredzēts Kuldīgā.

Lai labāk izbaudītu skatuves gaismas šova elementus un videoprojekcijas, uzveduma sākuma laiks sakritīs ar vakara krēslas iestāšanos. Pirmo reizi paralēli uzvedumam tiks rādīti videomateriāli, kas tika filmēti dziedātājas un aktrises Līgas Robežnieces lauku mājā.

Saulkrastos (22. jūlijā), Valmierā (29.jūlijā), Tukumā (30.jūlijā), Jelgavā (5.augustā), Alūksnē (6.augustā), Madonā (13.augustā), Siguldā (19.augustā) , Kuldīgā (20.augustā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu