Mihails Gruzdovs izplānojis ideālu slepkavību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» viesosies režisors Mihails Gruzdovs. Viņš iestudējis teju 70 izrādes, ir tētis meitiņai Martai Marijai un precējies ar režisori, aktrisi Indru Rogu. Raidījumā viņš atklās, ka savulaik uzrakstījis plānu, kā nogalināt cilvēku pēc pāridarījuma, jeb izplānojis ideālu slepkavību. Viņš nav gatavs atklāt, kas viņu uz to pamudinājis, taču tāds plāns eksistē. Lietojot grādīgos, pirmās pudeles laikā viss pārrunātais skaitās, nākamās tukšošanas laikā – nekas vairs neskaitās.

Tautā mīlētais režisors esot pašpietiekams un komplimentus vai kritiku vēlas saņemt tikai no Andra Freiberga, sievas un meitas. Taču, ja skatītāji nesaprot viņa izrādes, režisors ļoti pārdzīvo un naktīs vēlas izdarīt pašnāvību… Šo atzīstot Gruzdovs gribēs beigt sarunu par teātri un stāstīs par dzīvi un attieksmi pret to. Pirms tam gan piebilstot, ka attiecības ar aktieriem ir kā ar sievietēm,

bez savstarpējas ķīmijas un mīlestības nekas labs izrādē nebūs redzams.

Mihailam nepatīk strīdēties, tādēļ viņš gatavs piekāpties savas dzīves četrām sievietēm – sievai, meitai un abām kaķenēm. Vīrs ir atbildīgs par naudas jautājumiem, pārējā viņa atbildība ir mīlēt savu ģimeni.

Ideāli vīrieši, viņaprāt, ir Puškins un Josifs Brodskis.

Mihails raidījumā norādīs, ka ir ļoti maz lietu, par kurām vērts stresot. Ģimene un dusmīgs sievas skatiens – par to gan esot vērts satraukties. Viņaprāt, nedrīkst pārkāpt robežas tikai divās frontēs – attiecībās ar Dievu un sievieti. Tāpat režisors tic, ka mūsu attieksme var mainīt pasauli.

Tādēļ izrādēs vēlas akcentēt būtisko - mīlestību, attiecības, ķermeni un erotiku.

Pats cenšas apčakarēt likteni, pirms 10 gadiem viņš izbēdzis nāvei no ķetnām. Tolaik Gruzdovs bija slims ar vēzi, bet Dievs, mīlestība pret dzīvi un medicīna viņu izglābusi, lai skatītāji varētu baudīt viņa talantu.

Skaties visu sarunu ar Mihailu Gruzdovu 30. augustā plkst. 21.00 pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu