LKA atklās etīžu teātra «Nerten» 12. sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šoruden Latvijas Kultūras akadēmijā tiks atklāta etīžu teātra «Nerten» 12. sezona, informēja teātrī. Atklāšanas izrādes notiks 23. oktobrī, 27. novembrī un 18. decembrī plkst.19 Latvijas Kultūras akadēmijas Teātra mājā «Zirgu pasts».

Savas 12. darbības sezonas atklāšanā teātris skatītājiem piedāvās vasarā tapušo etīžu programmu, papildinot to ar dažām etīdēm. Izrādes paredzētas skatītājiem no 14 gadu vecuma.

Etīžu teātris Latvijā darbojas kopš 2004.gada un vienas izrādes laikā piedāvā skatītājiem veselu ciklu sižetiski atšķirīgu maza formāta iestudējumu. Atšķirībā no improvizācijas teātriem «Nerten» savas etīdes nerada uz vietas. Tās tiek iestudētas, iedvesmojoties gan no ikdienā pieredzētā, gan no vēsturiski nozīmīgu cilvēku dzīvesstāstiem.

Teātrī kopš tā dibināšanas darbojas dzejnieks un publicists Toms Treibergs, kā arī rakstnieks un gleznotājs Svens Kuzmins.

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu