Tropas «Baltā grāmata» Dirty Deal Teatro piedzīvos jau simto izrādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

23. oktobrī plkst. 15.00 Dirty Deal Teatro jau simto reizi tiks spēlēta režisores Ingas Tropas izrāde sākumskolas vecuma bērniem «Baltā grāmata», kas balstīta uz Jāņa Jaunsudrabiņa darba motīviem.

Izrādes režisore Inga Tropa saka: «Es esmu patiesi priecīga un pateicīga. Kas to būtu domājis, ka mirklī, kad Dirty Deal Teatro vadītāja Anna Sīle piedāvāja izveidot izrādi bērniem, tas izvērtīsies tik skaistā un piedzīvojumiem bagātā notikumā! No sirds gribu pateikt paldies visai DDT komandai, bet jo īpašu mīlestības un cieņas pilnu paldies – aktieriem Laumai Balodei un Jānim Znotiņam. Jūs visi atkal un atkal ar savu enerģiju un degsmi radāt skaistu teātra brīnumu.Tomēr vislielāko paldies šoreiz gribu teikt visiem mūsu skatītājiem. Pateicoties jūsu interesei, atbalstam, mīlestībai un neviltotajai vēlmei kopā būt un iesaistīties mazā Jančuka pasaulē, mēs nu varam nosvinēt 100. izrādi. Tie ir mūsu visu svētki!»

«Baltā grāmata» pirmizrādi piedzīvoja 2013. gada 5. decembrī. Kopš tā brīža izrāde ir spēlēta ne tikai Dirty Deal Teatro telpās, bet arī devusies viesizrādēs uz dažādām Latvijas pilsētām, kā arī ārpus Latvijas robežām – pagājušā gada nogalē izrādes komanda ciemojās Jonkeru latviešu pamatskolā ASV.

2013./2014. gada sezonā izrāde «Baltā grāmata» tika nominēta «Spēlmaņu nakts» balvai kategorijā «Gada izrāde bērniem vai pusaudžiem». Joprojām tā nebeidz iepriecināt gan lielos, gan mazos skatītājus, gan arī pašus izrādes aktierus – Laumu Balodi un Jāni Znotiņu. «Tas ir neticami, bet joprojām nevaru vien sagaidīt katru nākamo izrādi, un joprojām pirms katras no tām ar Jāni pārrunājam, ko vēl varētu «uzlabot». Tas ir tik aizraujoši un priekpilni!» saka Lauma Balode.

23. oktobrī izrāde tiks spēlēta plkst. 15.00 un plkst. 18.00. Nākamās izrādes – 12. novembrī plkst. 15.00 un 18.00.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/7141

Biļešu cena 7,00 EUR / 21 EUR (ģimenes biļete, 4 personas)

«Dirty Deal Teatro» adrese: Spīķeru kvartāls, Maskavas iela 12, k-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu