Atklāts «Spēlmaņu Nakts 2015/2016» skatītāju balsojums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

26.oktobra pēcpusdienā atklāts ikgadējais Gada balvas teātrī «Spēlmaņu nakts» skatītāju balsojums.

23. novembrī, atzīmējot teātra mākslinieku pagājušās sezonas sasniegumus, notiks jau 23. «Spēlmaņu nakts» balvu pasniegšanas ceremonija.

Šogad teātra svētkus apvienos ar Eduarda Smiļģa 130 gadu jubileju, atceroties ievērojamā režisora un aktiera, izrādes tapšanas haosa pārvaldītāja, radošo lidojumu dzīvē un uz skatuves. Jau ceturto gadu šīs norises notiek ar mecenātu Borisa un Ināras Teterevu atbalstu.

Kā ierasts, savu viedokli par aizvadītās sezonas labākajām izrādēm, aktieriem un aktrisēm varēs paust arī teātra skatītāji, piedaloties balsojumā teātros un internetā.

Balsojuma kastes būs pieejamas 11 teātros visā Latvijā - Latvijas Nacionālajā teātrī, Dailes teātrī, Jaunajā Rīgas teātrī, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, Valmieras Drāmas teātrī, Liepājas teātrī, Daugavpils teātrī, Leļļu teātrī, Latvijas Nacionālajā operā, Dirty Deal Teatro un Ģertrūdes ielas teātrī.

Elektroniski iespējams nobalsot «Spēlmaņu nakts» oficiālajā interneta vietnē spelmanunakts.lv, kā arī Teātris.zip un portālā TVNET.

Balsošanu paredzēts noslēgt 20. novembrī plkst. 23:59, lai jau 21. novembrī tiktu veikta izloze, kādam no balsojuma dalībniekiem sniedzot iespēju iegūt savā īpašumā ielūgumu 2 personām uz «Spēlmaņu nakts» balvu pasniegšanas ceremoniju 23. novembrī, savukārt tiem, kas balsojuši teātros, būs iespēja laimēt biļetes uz Latvijas teātru izrādēm.

Visi teātra interesenti, kuriem vēl nav izdevies noskatīties kādu no šosezon nominētajām izrādēm, ir laipni aicināti apmeklēt «Spēlmaņu nakts» labāko izrāžu skati. Ar skates programmu var iepazīties www.spelmanunakts.lv/skates-programma.

Gada balvas teātrī «Spēlmaņu nakts 2015/2016» norises atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds, Latvijas Republikas Kultūras ministrija un Rīgas dome.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu