Holivudas Slavas alejā sadauzīta Trampa zvaigzne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas Slavas alejā kāds vandalis ar cērti gabalos sadauzījis ASV Republikāņu partijas Baltā nama kandidāta Donalda Trampa zvaigzni.

Uzfilmētajos video kadros redzams, kā cilvēks, kurš tērpies atstarojošā vestē un ķiverē, trešdienas vakarā iznīcina Trampa zvaigzni.

Kā paskaidrojis vandalis, viņš vēlas zvaigznes gabalus tirgot izsolē, lai iegūtu līdzekļus sievietēm, kas Trampu apsūdzējušas seksuāla rakstura uzbrukumos, vēsta mediji.

Tramps ar zvaigzni Holivudas Slavas alejā tika pagodināts 2007.gadā. Šī nav pirmā reize, kad Trampa zvaigzne kļuvusi par protestētāju, vandaļu vai huligānu mērķi.

Protestējot pret Trampa plānu būvēt robežsienu starp ASV un Meksiku, aktīvisti ap zvaigzni reiz bija uzslējuši miniatūru sienu. Vairāki cilvēki fotografējušies, zvaigzni apķēpājot ar krāsu vai uz tās urinējot.

Neraugoties uz to, ka zvaigzne trešdien sapostīta, maz ticams, ka tā no Holivudas Slavas alejas tiks aizvākta.

Kā liecina jaunākās sabiedriskās domas aptaujas, Tramps atpaliek no savas demokrātu konkurentes Hilarijas Klintones gan visas valsts mērogā, gan lielākajā daļā svārstīgo štatu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu