Gruzdova iestudējumam «Klusā daba ar resno puisēnu» pirmizrāde!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats

Režisors Mihails Gruzdovs Dailes teātra Mazajā zālē iestudējis Jona Sapdaru traģikomēdiju «Klusā daba ar resno puisēnu». Pirmizrāde notiks 17.novembrī.

Datoru ģēnijs Pompīlijs dzīvo kopā ar savām trim tantēm. Šī ir pieklājīga māja, un tantes kā trīsgalvu pūķis sargā savu mīļoto krustdēlu no visa ļaunā. Mīlot un rūpējoties par savu dārgo krustdēlu, tantes pat Pompīlijam nolīgst prostitūtu Lilī. Viss nav tik vienkārši, jo Pompīlijs ir ļoti resns. Un ļoti jūtīgs. Tad arī sākas problēmas, jo Pompīlijs iemīlas Lilī.

Freids ir teicis: «Pie visa vienmēr ir vainīgi vecāki.» Tuvāko cilvēku ietekme uz mūsu dzīvi ir ļoti liela.

Pompīlija lomā - Artis Robežnieks, viņa tanti Vandu atveido Olga Dreģe, tanti Česoniju - Akvelīna Līvmane, bet tanti Mirelu - Lidija Pupure, savukārt prostitūtas Lilī lomā iejutusies Ieva Florence.

Režisors Mihails Gruzdovs radošajā komandā aicinājis scenogrāfu Kristapu Kramiņu, kostīmu mākslinieci Gerdu Šadursku, komponistu Juri Vaivodu, kustību konsultanti Ingu Raudingu un gaismu mākslinieku Ronaldu Kļaviņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu