Starptautiskais 35. sporta deju festivāls Baltic Grand Prix 2016 jau pēc mēneša!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ir palicis tikai mēnesis, kad gada nogalē Rīgā viesosies labākie sporta deju pāri no 35 pasaules valstīm un 4 kontinentiem. Par pirmssvētku tradīciju kļuvušais vērienīgais sporta deju festivāls Baltic Grand Prix šogad notiks jau 35. reizi, un tajā piedalīsies vairāk nekā 1500 dejotāju pāru no Kanādas, Japānas, ASV, Honkongas, Malaizijas un daudzām Eiropas valstīm.

Baltic Grand Prix ir populārākais un prestižākais sporta deju festivāls Baltijas valstīs.

Aizvadītajos gados festivāls ir kļuvis populārs tālu aiz Latvijas robežām, un tās ir vienas no pasaulē lielākajām sporta deju sacensībām.

Šogad sacensības vienlaikus notiks divās hallēs, trīs deju laukumos. Festivāla centrālie notikumi risināsies 17. un 18. decembra vakara seansos, kuros sacensību muzikālo pavadījumu pirmo reizi sniegs deju orķestris «Mirage Jazz Orchestra».

Sestdienas vakarā, 17. decembrī, notiks Pasaules čempionāts jauniešiem Latīņamerikas dejās.

Paredzams, ka par čempiona titulu sacentīsies 65-70 deju pāri no 35-40 valstīm.

Tiks izcīnīts jau 15. Rīgas domes kauss standartdejās. Būs iespēja vērot krāšņus deju paraugdemonstrējumus.

Svētdien, 18. decembrī, skatītājiem būs iespēja vērot pasaules atklātās reitinga sacensības Latīņamerikas dejās un citu sacensību finālus. Deju paraugdemonstrējumi. Atzīmēsim 90 gadus kopš 1. deju turnīra Latvijā 1926.gadā.

Starptautisko sporta deju festivālu Baltic Grand Prix 2016 rīko deju centrs SPEKTRS sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, LR Izglītības un zinātnes ministriju, LSFP un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta pārvaldi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu