Grandiozs ledus šovs «Aladins un uguns pavēlnieks» jau šovakar!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viena no pasaulē iemīļotākajām Austrumu pasakām - stāsts par drosmīgā Aladina piedzīvojumiem - iedzīvināta krāšņā specefektu šovā uz ledus. 22.decembrī, 23.decembrī un 24.decembrī tas četrās izrādēs būs skatāms Arēnā Rīga.

Izrāde «Aladins un uguns pavēlnieks» ir grandiozs specefektu šovs uz ledus, kura veidošanā piedalījušies pasaules līmeņa ledus un uguns izrāžu meistari. Tā mākslinieku trupu veido augsta līmeņa mākslas vingrotāji, daiļslidotāji un gaisa akrobāti. Izrādes dekorācijas tika izgatavotas vairākās pasaules vadošajās teātra darbnīcās, tās vajadzībām tapa vairāk nekā 200 krāšņu tērpu. Mūzikas, gaismas un uguns specefektus papildinās 300 metru plats ekrāns un videoprojekcijas, kas sniegs patiesu klātesamības sajūtu ikvienam skatītājam un ievedīs maģiskajā Austrumu pasaulē.

Aladina stāsts tiek izdzīvots maģiskajos Austrumos, kur uz katra soļa ir kāds noslēpums vai mistērija. Izrādes laikā Aladins nokļūs greznās pilīs, grandiozos tirgus laukumos, kur virmo saldumu un garšvielu pārpilnība, sastaps gan šeihus un kamieļu karavānas, gan nabadzīgus pilsētas iedzīvotājus ar atvērtām sirdīm. Viņš vēros čūsku dancinātājus un zobenu rijējus, skaistules, kas ar pirkstu kustībām var ledu pārvērst liesmā, un vīrišķīgus puišus, kas vienmēr meklē piedzīvojumus! Kopā ar draugiem un princesi Aladins pārvarēs neskaitāmus šķēršļus, lai piepildītu sen lolotu sapni. Un, protams, būs arī Burvju lampa, kas varoņiem ļaus satikt jautro Džinu, palidot ar īstu lidojošo paklāju un ceļot laikā. Neiztikt arī bez nozīmīgas cīņas ar viltīgo un visuvareno Uguns pavēlnieku.

Izrādes latviešu valodā 22.decembrī pl. 19.00 (pirmizrāde), 24. decembrī pl. 11.00

Izrādes krievu valodā 23.decembrī pl. 19.00, 24. decembrī pl. 15.00

Biļetes nopērkamas Biļešu Servisa kasēs, iespējamas arī grupu rezervācijas skolām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu