Rīgas Krievu teātra skatītāji savas iemīļotās izrādes skatās vairākkārt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgas Krievu teātra skatītāji savas iemīļotās izrādes skatās vairākkārt, informēja teātra Mārketinga un reklāmas nodaļas vadītāja Inga Aizbalte. Viņa zināja teikt, ka Elmāra Seņkova iestudējumu «Graņonka» Mazajā zālē kāds teātra mīļotājs noskatījies 14 reizes, cits - desmit reizes.

Aizbalte norādīja, ka arī Paolo Emikio Landi iestudējumu «Skrandaiņi un augstmaņi», kura pirmizrāde notika 2008.gadā, un Vladimira Zolotara «Odesa, burvīgā pilsēta...», kura pirmizrāde notika 2007.gadā, Lielajā zālē skatītāji vēlas redzēt atkārtoti.

Vienlaikus Aizbalte pavēstīja, ka 2016.gadā Rīgas Krievu teātra Lielajā zālē 225 izrādes noskatījās 91 980 skatītāju, savukārt Mazajā zālē - 100 izrādes noskatījās 5321 skatītājs. Skatītāju skaits šogad ir pieaudzis, piebilda Aizbalte.

Šī gada skatītākais iestudējums bija Raimonda Paula mūzikls «Spoks no Kentervilas», kura režisors ir Igors Koņajevs. 34 izrādes no janvāra līdz decembrim noskatījās 17 196 cilvēki.

Tāpat vienas no apmeklētākajām izrādēm Rīgas Krievu teātrī ir «Tango», «Bīstamais pagrieziens» un «Odesa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu