Liepiņš: Man ir atgriezusies dzīvotgriba!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dailes teātris

Kopš aktieris un režisors Valdis Liepiņš (50) pirms trim gadiem pameta darbu Dailes teātrī, viņš ir piedzīvojis dzīvē smagu laiku - smagu depresiju un sadzīvošanu ar otrās pakāpes invaliditāti. Tomēr nu viņš cenšas atgriezties uz skatuves!

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», pērn vasarā Liepiņš sava slimā tēva Laimoņa Siguldas dzīvoklī ārstējās no depresijas. Slimības un pašpārmetumu nomocīts, Valdis Liepiņš atzina, ka izdedzis teātra darbā, krietnu laiku slīdzis alkoholismā, kā rezultātā zaudējis darbu teātrī, izpostījis laulību ar otro sievu Lauru un nu visu savu dzīvi uztver kā smagu nastu. Tolaik aktieris bija atkarīgs no antidepresantiem un nereti arī alkohola, vairākkārt ārstējies arī psihoneiroloģiskajās slimnīcās.

Šobrīd «KJ» raksta, ka viņa dzīve ir mainījusies. Mākslinieks pārcēlies uz citu dzīvesvietu, atguvis dzīvessparu, pārtraucis lietot antidepresantus, to vietā aktīvi stiprinot sevi regulārās sportiskās aktivitātēs, un ir apņēmīgi noskaņots cīnīties par laimīgu un radošu nākotni. Un strādā pie izrādes «Tobago» atjaunotās versijas.
«Tagad jūtos mierā, harmonijā un ir labas sajūtas,» atzīst Liepiņš, priecīgi pavēstīdams: «Man ir atgriezusies dzīvotgriba, kas kādu laiku bija zudusi.»

Pagaidām Liepiņa dzīvi sarežģī vienīgi materiālā situācija, jo viņš vēl ir darba meklējumos un spiests iztikt tikai ar invaliditātes pabalstu.
Viņš ari ļoti cer, ka reiz varēs atgriezties darbā Dailes teātri.

Pilnu interviju lasi šīs nedēļas izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu