Šovs «Stand Up TNT» Dzintaru koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

24. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks telekanāla TNT populārā humoršova Stand Up dalībnieku lielais solokoncerts. Šo komiķu vizītkarte ir humors par vienmēr aktuālām tēmām, kuru bagātina improvizācija un mākslinieku harisma, tātad viss, kas piesaista skatītāja uzmanību un to notur līdz pat pēdējai šova minūtei.

Kompānijas Comedy Club Production veidotais šovs Stand Up, kuru vada Comedy Club rezidents Ruslans Belijs, ir vēl viena variācija par tēmu – humors. Tajā labākie Krievijas komiķi smieklīgi, viegli un nepiespiesti piedāvā skatītājiem drosmīgu un aktuālu humoru. Daudzējādā ziņā, pateicoties šim projektam, «viena mikrofona» žanrs jeb stāvkomēdija pēdējos gados ir atradusi savu auditoriju un ieguvusi plašu popularitāti.

Jūrmalā visi labākie projekta komiķi – Stass Starovoitovs, Viktors Komarovs, Slava Komisarenko, Ruslans Belijs, Jūlija Ahmedova, Timurs Karginovs un Nurlans Saburovs – iepriecinās pasākuma apmeklētājus ar uzjautrinošiem monologiem par ikdienišķām tēmām, kuras visi reiz esam piedzīvojuši.

«Protams, joki būs pirmajā vietā, tomēr aiz tiem mēs gribam nevis slēpt, bet tieši rādīt nopietnas tēmas,» stāsta viens no šova Stand Up dibinātājiem Ruslans Belijs.

Pagājušajā gadā Stand Up šova dalībnieki Latvijas publikas priekšā uzstājās humora festivāla «Visi humora hiti» laikā. Koncerts, uz kuru visas biļetes bija izpārdotas, izraisīja īstenu aplausu vētru. Pēc tik siltas uzņemšanas tika pieņemts lēmums – uz Jūrmalu ir jābrauc vēlreiz, ar jaunu joku un drosmīgu improvizāciju arsenālu.

Stand Up komiķi jokos pārvērš tās problēmas, kuras parasti sabojā noskaņojumu, tāpēc jaunajā mākslinieku soloprogrammā ir vēl vairāk humora par visu aktuālo, provokatīvo un dzīvei raksturīgo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu