Skaties koncertdialoga «Es esmu» tiešraidi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: straume.lmt.lv

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 5. jūnijā, no plkst. 19.00 skatīties labdarības pasākuma Latvijas teātra vecmeistaru atbalstam «Es esmu» tiešraidi no mūzikas nama Daile.

«Es esmu» ir jau ceturtais ikgadējais labdarības pasākums, un šogad uz Dailes nama skatuves satiksies divas pasaules – Teātris un Mūzika, Vārds un Melodija, Teksts un Skaņa. Satiksies septiņi ļoti dažādi radošie tandēmi, katrs ar savu skanējumu un rokrakstu.

Satiekas Elvīra Baldiņa un Laima Jansone, Astrīda Kairiša un Vestards Šimkus, Jakovs Rafalsons un kvartets Undertango, Ausma Kantāne un mūzikas izpildītājs Shipsi, Rihards Rudāks un Goran Gora, Inta Tirole un Ints Teterovskis, piedaloties korim «Balsis», kā arī Ģirts Jakovļevs un grupa «DaGamba». Pasākuma māksliniecisko virsvadību šogad piekritusi uzņemties Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa.

Visi pasākuma laikā gūtie līdzekļi tiks novirzīti Latvijas teātra vecmeistaru sociālā stāvokļa un veselības uzlabošanai: medikamentu iegādei, operāciju un rehabilitācijas izdevumu segšanai.

Labdarības pasākumu rīko teātra senioru atbalsta fonds «Rampa», kas rūpējas par gandrīz 100 teātra vecmeistariem, kuri skatuvei veltījuši savus spēka gadus, bet valsts pārmaiņu laikā kļuvuši par vientuļiem senioriem, kuriem nepieciešams mūsu atbalsts.

Konts ziedojumiem teātra vecmeistaru atbalstam:

SEB banka

LV65UNLA0050012432365.

Tiešraide no labdarības pasākuma, koncertdialoga «Es esmu» skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā http://straume.lmt.lv. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu