Paukštello pēc insulta jau ierindā - uz skatuves!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai gan Latvijā iemīļotais aktieris Jānis Paukštello (46) tikai pirms mēneša pārcieta mikroinsultu, viņš ir atgriezies savā radošajā darbā!

Pēc pārciestā aktieris Jānis Paukštello jau atgriezies uz skatuves un aizvadītajā nedēļā bija sastopams kopā ar kolēģiem atjaunotā muzikālā uzveduma Tobāgo! mēģinājumā.

Žurnālam Kas Jauns aktieris atzina: «Viss ir kārtībā. Jūtos labi!» Plašākos komentāros par savu pašsajūtu un noskaņojumu Jānis nevēlējās izplūst, taču citi aktieri neslēpa prieku par Paukštello spēju pēc tik nopietniem veselības sarežģījumiem tik īsā laikā atgriezties radošajā dzīvē. Kāds kolēģis pauda apbrīnu, ka pēc atveseļošanās Paukštello izskatās pat vēl labāk nekā pirms mikroinsulta. Izrādes gatavošanas laikā Jānis pārliecinoši demonstrēja savu profesionalitāti un nesaudzēja sevi pat kustīgākās ainās. Lai arī ar ortopēdisko zābaku kājā, viņš cītīgi izpildīja katru dejas soli līdzvērtīgi pārējiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu